www.iiiWe.com » احداث بهترین بیمارستان آلمان در خوش آب و هواترین منطقه تهران

 صفحه شخصی شادین امانی   
 
نام و نام خانوادگی: شادین امانی
استان: گیلان
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  ناظر و طراح
شماره نظام مهندسی:  11/300/01604
تاریخ عضویت:  1389/01/25
 روزنوشت ها    
 

 احداث بهترین بیمارستان آلمان در خوش آب و هواترین منطقه تهران بخش عمومی

19
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)

تصویری که در زیر مشاهده مینمایید بیمارستان محل کار جناب آقای دکتر سمیعی جراح نابغه و بر جسته ایرانی در شهر هانوفر آلمان می باشد.این ساختمان همانند مغز انسان از دو نیمکره و پایه های رابط بین دو نیمکره تشکیل شده است
.

آغاز احداث بیمارستان پروفسور سمیعی
در شهرک شهید باقری 22تهران
عملیات تولید قطعات اسکلت فلزی بیمارستان پروفسور مجید سمیعی به عنوان اولین بیمارستان تخصصی علوم اعصاب ایران(INI) توسط شرکت "پای بندسازه" آغاز شد.
عملیات تولید قطعات اسکلت فلزی بیمارستان پروفسور مجید سمیعی به عنوان اولین بیمارستان تخصصی علوم اعصاب ایران(INI) توسط شرکت "پای بندسازه" آغاز شد.
به گزارش ConsBank، با پیشرفت مراحل تهیه نقشه های کارگاهی و تائید اولویت های موردنظر توسط طراح سازه این پروژه که با طراحی منحصربفردی در زمینی به مساحت 30هزار مترمربع و با سه طبقه پیرامونی و 10 طبقه در هسته مرکزی ساخته می شود، از اوایل فروردین 1390 آغاز شد.
دو وجه آموزشی و درمانی در این مرکز که از فواصل دور نمای مغز انسان را دارد مدنظر است. نقشه‌های این مرکز آموزشی - درمانی نیز با الگوبرداری از انستیتو بین‌المللی اعصاب در کشور آلمان تهیه شده است و جمعی از مهندسان آرشیتکت داخلی با همکاری مسوولان شهر هانوفر آلمان نقشه‌های این مرکز را تهیه کرده اند.
بر اساس این گزارش، این پروژه در منطقه 22 شهرداری تهران بعداز دهکده المپیک در بهترین منطقه آب وهوایی تهران یعنی در شهرک شهید باقری قرار داشته و با تناژی بیش از 5000 تن از اهم تولیدات شرکت "پای بند سازه" در سال 1390 خواهد بود.


نمایی از ساخت بیمارستان در بهمن 1390 در ابتدای شهرک شهید باقری بعداز دهکده المپیک منطقه 22،منطقه ای کوهستانی و خوش آب و هوای تهران خدمتی برای هموطنان ایرانی

پرفسور مجید سمیعی
پرفسور مجید سمیعی چهره ماندگارسال 1385 که روز 22آبان ماه معرفی شد از استادان برجسته جهانی است که شرح حال ایشان در پی می آید :
پروفسور مجید سمیعی در مرداد ماه سال 1316در شهرستان رشت در خانواده ای فرهنگی چشم به جهان گشود وی پس از اتمام دوران متوسطه در کشور در سال 1335برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کرد ودر آلمان غربی ساکن شد وتوانست در رشته بیولوژی وپزشکی در دانشگاه به تحصیل مشغول شود وادامه تحصیل وتخصصش را در رشته جراحی مغز و اعصاب تحت نظر پروفسور کورت شورمن تکمیل واعتلاء بخشد وسرانجام در سال 1349دراین رشته حائزشد

وفسور سمیعی یک ماه از سال را با حضور در کشور ایران و بیمارستان میلاد به پذیرش بیماران مغز و اعصاب می پردازد و برای جراحی به پزشکان دیگر معرفی می‌ کند
.
رئیس بیمارستان میلاد گفت: به زودی پروفسور سمیعی، یکی از بزرگترین جراحان دنیا در بیمارستان میلاد برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی عمل جراحی رایگان انجام می دهد.
بیمارستان میلاد درصدد تهیه امکانات و وسایل مورد نیاز اعمال جراحی پیچیده‌ای که توسط پروفسور سمیعی صورت می‌گیرد است که به زودی با تهیه این تجهیزات خود پروفسور سمیعی نیز در کشور، می تواند جراحی های سنگین مغز و اعصاب را انجام دهد.(هزینه این نوع جراحی ها در خارج از کشور به ۴۰ هزار یورو می رسد .




یکشنبه 21 خرداد 1391 ساعت 10:17  
 نظرات    
 
اسمعیل بدیعی 18:57 یکشنبه 21 خرداد 1391
2
 اسمعیل بدیعی
خدا حفظ کنه جناب پروفسور سمیعی را برا مردم
محمد جهانمرد 23:49 یکشنبه 21 خرداد 1391
1
 محمد جهانمرد
دورود بر پروفسور سمیعی وهمه ی کسانی که ایران رو دوست دارند و به ایران خدمت می کنند نامت در ایران جاودانه می ماند ای کاش ما هم به این درجات می رسیدیم
ش ب 23:58 یکشنبه 21 خرداد 1391
3
 ش ب
ممنون خانم مهندس امانی

به امید روزی که تک تک ایرانیان بتوانند دین خود به میهن و مردمشان را ادا کنند.
در یکی از برنامه های تلویزیونی ایشان را به عنوان پرزیدنت جهانی مغز معرفی کردند و جای تاسف است که ایران چنین فرهیختگانی دارد ولی امکان پیشرفت در کشورشان برای آنها وجود ندارد و پیامد آن فرار مغزها است.
ممنون از جنابعالی بخاطر یادآوری شان و مرتب پروفسور سمیعی
مائده علیشاهی 01:47 دوشنبه 22 خرداد 1391
0
 مائده علیشاهی
من شنیدم که ایده فرم این ساختمان را خود پروفسور سمیعی داده اند...
پست خوبی بود عزیزم....ممنون
آیدا شیرانی 13:21 چهارشنبه 24 خرداد 1391
0
 آیدا شیرانی
خیلی جالب بود
ممنون